سفارش تبلیغ
صبا ویژن

blog

صفحه خانگی پارسی یار درباره

تبدیل دلار به لیر

    نظر

نمودار لحظه ای تبدیل دلار به لیر

دلار آمریکا، واحد رسمی پول کشور ایالات متحده آمریکا می باشد. نماد بین المللی این ارزUSD  می باشد. دلار آمریکا در واحد های یک، پنج، ده، بیست، پنجاه و صد دلاری به صورت اسکناس به چاپ می رسد. از سال 1785 دلار تبدیل به پول رسمی ایالات متحده شده است. دلار در توزیع ارز در چرخش بازار جهانی ارز با حدود 88 درصد گردش با اختلاف رتبه اول را در اختیار دارد.

تبدیل دلار به لیر با استفاده از نرخ برابری این دو ارز صورت می گیرد. قیمت لیر امروز با 0.14 دلار آمریکا برابری می کند. یعنی در تبدیل دلار به لیر، اگر یک اسکناس 100 دلاری را تبدیل کنیم، معادل 700 لیر خواهیم داشت.

تاریخچه ده ساله تبدیل دلار به لیر نشان می دهد، در فوریه 2011 هر 1 دلار آمریکا با حدود 1.6 لیر ترکیه برابری می کرده است و در این زمان لیر در بالاترین سطح ارزشی خود نسبت به دلار بوده است. در پایان سال 2016 تبدیل لیر به دلار با رقم هر دلار آمریکا برابر با 3.5 لیر ترکیه انجام می شده است که در یک فاصله 5 ساله کاهش 2 برابری ارزش لیر نسبت به دلار را نشان می دهد. در طی سال های بعد نیز کاهش ارزش لیر ترکیه ادامه یافت. در تابستان 2018 لیر ترکیه با یک سقوط ارزشی مواجه شد و نرخ تبدیل دلار به لیر به عدد بی سابقه ی 7 رسید. این نرخ پس از بازگشت به کانال 5 و 6 در سال های 2019 و 2020 در پاییز 2021 یک اوج دیگر را تجربه و صرّافی های ترکیه، هر دلار آمریکا معادل 8.5 لیر اعلام کردند.

راه های تبدیل دلار به لیر:

  1. واریز دلار به تمام حساب های بانکی ترکیه
  2. تحویل ارز در اداره تاپو در زمان خرید ملک
  3. حواله دلار به یک حساب در ترکیه به صورت حواله و EFT
  4. تبدیل دلار به لیر در صرّافی های معتبر ترکیه و بانک ها

لیر به تومان

    نظر

نمودار لحظه ای تبدیل لیر به تومان

در برابری لیر به تومان، قیمت لیر امروز با 3700 تومان برابری می کند. یعنی در تبدیل لیر به تومان، اگر یک اسکناس 100 لیری را تبدیل کنیم، 370،000 تومان خواهیم داشت.

تاریخچه تبدیل لیر به تومان در 5 سال اخیر نشان دهنده ی این است که در حالی قیمت لیر امروز برابر 3700 تومان است که در ابتدای سال 96 تبدیل لیر به تومان در حدود 1000 تومان انجام می گرفته است. این ارقام حاکی از افزایش بیش از 3 برابری ارزش لیر به تومان است. در مهرماه 99 ارزش لیر به تومان به بالای 4000 تومان رسید که همچنان یک رکورد تاریخی محسوب می شود و بعد از آن کمی سیر نزولی را تجربه کرد.

به این موضوع توجه کنید که تفاوت قیمت لیر به تومان در ترکیه و ایران تفاوت دارد و می توان پیشنهاد کرد، به جای خرید لیر در ایران، نسبت به تبدیل ریال به دلار اقدام کنید. پس از آن می توانید از طریق یک صرافی قابل اعتماد در ترکیه، تبدیل دلار به لیر را انجام دهید. این یک روش مطمئن برای انتقال سرمایه است که بیشترین بازدهی را به همراه خواهد داشت.

این روش برای حجم بالای انتقال سرمایه توصیه می شود اما اگر قصد یک سفر توریستی به ترکیه دارید و قصد انجام خرید دلاری ندارید؛ می توانید ابتدا قیمت لیر امروز را جویا شوید و ریال خود را به لیر ترکیه تبدیل کنید تا در فروشگاه ها و رستوران ها بتوانید به راحتی خرید خود را انجام دهید و در صورت باقی ماندن مقداری لیر نیز می توانید از تبدیل لیر به تومان استفاده کنید.

در موضوعاتی مثل نرخ تبدیل دلار به لیر یا لیر به تومان و قیمت لیر امروز یک مرجع قابل اعتماد و به روز یک نیاز اساسی است. 

برای خواندن مطالب بیشتر کلیک کنید.


اجاره خانه ترکیه

    نظر

اجاره خانه در ترکیه شامل چه شرایط و قوانینی است ؟

اجاره خانه در ترکیه یکی از راه های اخذ اقامت در این کشور است . البته فرد متقاضی تا نود روز با داشتن پاسپورت معتبر ایران می تواند خانه را اجاره کند اما بعد از گذشت این مدت نیاز به اخذ اقامت دارد . در ترکیه مبلغ رهن وجود ندارد و به جای آن مبلغی معادل دو ماه اجاره ، در ابتدا پرداخت می شود . اجاره خانه در ترکیه می تواند روزانه ، ماهیانه یا سالیانه باشد . به همین دلیل بعضی از مسافران در طول سفر خود ترجیح می دهند به جای سکونت در هتل ها ، خانه ای را اجاره کنند و در هزینه های سفر خود صرفه جویی کنند . انجام بازسازی ها و تعمیرات ضروری پیش از اجاره دادن خانه ، بر عهده ی مالک است و هم چنین قبوض آب و برق و گاز نیز باید به نام مستاجر باشند .

چقدر هزینه برای اجاره خانه در ترکیه لازم است ؟

هزینه ی لازم برای اجاره خانه در ترکیه، فقط شامل مبلغ اجاره ی ماهیانه نمی شود . بلکه روند اجاره کردن هم شامل هزینه های جانبی ای است که به آن ها می پردازیم :

  1. هزینه ی اجاره خانه در ترکیه به نسبت شهر و محله تغییر می کند . مثلا استانبول و ازمیر جزو شهر های گران قیمت ترکیه هستند . اما این هزینه به موارد دیگری مانند متراژ ، سن خانه، دسترسی به وسایل حمل و نقل عمومی و امکانات آن نیز بستگی دارد .
  2. اگر خانه ی مد نظر خود را از طریق شرکت خدمات املاک و سرمایه گذاری پیله پیدا کنید ، باید دوازده درصد مبلغ کل قرارداد را به بنگاه پرداخت کنید.
  3. هنگام اجاره خانه در ترکیه ، دو برابر مبلغ اجاره ی ماهیانه باید به عنوان امانت یا دیپوزیت به مالک پرداخت شود که در صورت تحویل دادن خانه بدون آسیب دیدگی و خسارت ، این مبلغ به شما بر می گردد .
  4. بعد از دریافت اجاره نامه ، مستاجر باید برای وصل کردن آب ، برق و گاز به ادارات مربوطه مراجعه کند و ضمن پرداخت مبلغ مشخصی ، به دریافت حق اشتراک اقدام کند .

 برای خواندن مطالب بیشتر کلیک کنید.


اجاره خانه در استانبول

    نظر

اجاره خانه های مبله در استانبول چگونه است؟

بسته به زمانی که قصد زندگی در استانبول را داشته باشید شرایط اجاره خانه مبله  تفاوت خواهد کرد. اجاره خانه های مبله  به صورت کلی، نسبت به سایر خانه های خالی از اثاثیه، حدودا 30 درصد گران تر تمام خواهد شد. اجاره خانه مبله در استانبول در مقایسه با اجاره خانه بدون اثاثیه در همین شهر، می تواند آسان تر باشد. زیرا برای مدت زمان کوتاه مثلا یک هفته تا یک ماه، اجاره خانه مبله در استانبول نیاز به تنظیم قرارداد نخواهد داشت.

اجاره خانه همراه با اثاثیه در استانبول نیازمند پرداخت مبلغی بعنوان دیپوزیت یا امانت است و به اندازه کرایه دو ماه در ابتدای کار از شما دریافت خواهد شد. دقت کنید که در صورت آسیب ندیدن خانه یا وسایل آن،  این مبلغ به صورت کامل به شما باز خواهد گشت. بهتر است قبل از استقرار، از وضعیت خانه فیلمی بعنوان مدرک تهیه کنید. اجاره خانه همراه با اثاثیه در استانبول ابتدای هر ماه دریافت می‌شود نه انتهای آن و باید به این نکته هم دقت کنید.

در مدت زمان کوتاه برای اجاره خانه در استانبول، پرداخت قبوض انرژی به عهده شما نخواهد بود که این موضوع بر روی کرایه تاثیر خواهد گذاشت اما در صورت ثبت قرارداد رسمی اجاره خانه مبله ، باید در اولین فرصت به ادارات مربوطه مراجعه و قبوض را به نام خودتان کنید. برای مبلغ اجاره خانه مبله در استانبول، نسبت به هر محله و امکاناتی مثل دسترسی به حمل و نقل عمومی یا امکانات رفاهی تفاوت های زیادی وجود دارد. برای یک آپارتمان حدودا 100 متری در صورت اجاره سالیانه، مبلغی بالای 1500 لیر را برای کرایه ماهیانه در نظر بگیرید.

این در شرایطی است که اجاره خانه مبله  تنها محدود به آپارتمان ها نمی شود و ویلا ها، خانه های لوکس و… هم می توانند جزو گزینه های شما باشند.

برای خواندن مطالب بیشتر کلیک کنید.


دیدنی های استانبول

    نظر

زیباترین مکان های دیدنی استانبول

 

جاهای دیدنی استانبول تنها به چهار مکان مسجد ایاصوفیه ، کاخ توپکاپی ، مسجد آبی و بازار بزرگ خلاصه نمی شود و هر گردشگر زمان کافی را برای گشت و گذار در سایر مناظر و مناطق باقی می گذارد. اگرچه بسیاری از جاهای دیدنی استانبول در منطقه قدیمی سلطان احمد یا در مجاورت آن واقع شده اند اما در سایر نقاط دور از مرکز شهر نیز مکان های خیره کننده ای وجود دارد که جزو جاهای دیدنی ترکیه (استانبول) محسوب می شود. پیشنهاد می شود سفر خود را با لیست بهترین جاهای دیدنی استانبول برنامه ریزی کنید.

 

بازار بزرگ

 

برای بسیاری از گردشگران، خرید کردن به اندازه گشت و گذار در  موزه ها و جاذبه های دیدنی لذت بخش است و بازار بزرگ جایی است که همه به آنجا می آیند. این بازار سرپوشیده عظیم در واقع اولین مرکز خرید در جهان است و یکی از اصلی ترین دیدنی های استانبول که یک محله کامل از شهر را توسط دیوارهای ضخیم بین مسجد Nure Osmaniye و مسجد Beyazit در بر می گیرد. مسجد Beyazit (ساخته شده در سال 1498-1505) خود محل تالار تئودوسیوس اول را در گرفته و دارای معماری الهام گرفته از Aya Sofya است.

 

برای خواندن مطالب بیشتر کلیک کنید.